Επιστροφές - Αλλαγές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ - ΑΛΛΑΓΩΝ - ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Σε περίπτωση που ο καταναλωτής θέλει να αλλάξει το εκάστοτε προϊόν ( αλλαγή μεγέθους/ χρώματος/ σχεδίου )  θα πρέπει να προβεί στην επιστροφή του στην εταιρεία μας εντός (14) ημερών από την παραλαβή του, με δικά του έξοδά επιστροφής και επιβαρύνεται για την αποστολή αντικατάστασης. Επίσης θα πρέπει  να μας ενημερώσει για το νέο προϊόν που θα επιλέξει, ή με το ίδιο, στο νούμερο που του ταιριάζει. 

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δε συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας, για την αλλαγή/επιστροφή του προϊόντος, επιβαρύνεται το κόστος επιστροφής και της εκ νέου αποστολής το papoutsomania.gr.

Επίσης ο καταναλωτής μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος, χωρίς να αναφέρει λόγο ή αιτία.


Σε κάθε περίπτωση για οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος, αρχικά θα πρέπει να ειδοποιήσετε τηλεφωνικά στο 210 4208 290 ή στο e-mail  info@papoutsomania.gr και να συμπληρώσετε την φόρμα "Επιστροφές" στο μενού "Εξυπηρέτηση Πελατών" 


Όλα τα προϊόντα που αποστέλλονται από εμάς υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο. Αποδεσμεύουμε την εταιρεία από την ευθύνη το προϊόν που θα σας αποσταλεί να απέχει κάποιους τόνους χρωματικά από το προϊόν το οποίο εσείς είδατε στο site μας, καθώς μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από την πραγματικότητα ανάλογα την ρύθμιση των χρωμάτων της οθόνης σας. 


Για την επιστροφή ή την αντικατάσταση του προϊόντος, απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε μαζί με όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ) συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος (καρτελάκια). Σε περίπτωση που δεν τηρούνται οι παραπάνω όροι, τα είδη δεν γίνονται αποδεκτά και αποστέλλονται πίσω ως « απαράδεκτη επιστροφή ». Τα έξοδα επιστροφής (ταχυμεταφορέα) βαρύνουν τον πελάτη. 

Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται, παρά μόνο αντικατάσταση τού προϊόντος με άλλο της επιλογής σας, εκτός και εάν πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν - ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ: Δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος αναγνωρίζεται από το νόμο μόνο σε περίπτωση αγοράς ελαττωματικού προϊόντος ή εκπληρούνται οι όροι υπαναχώρησης του Νόμου  (2251/1994). Επομένως, εφόσον το προϊόν δεν είναι ελαττωματικό, εναπόκειται στην πολιτική του καταστήματος - σε κάθε περίπτωση επιστροφής χρημάτων τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη. Επίσης επιστροφή χρημάτων γίνεται, στη περίπτωση που το προϊόν έχει εξοφληθεί με τραπεζική κατάθεση ή  πιστωτική - χρεωστική κάρτα και αυτό δεν είναι διαθέσιμο.


Οι επιστροφές των προϊόντων εντός της Ελλάδας συνεπεία της υπαναχώρησης για οποιονδήποτε λόγο και αιτία, θα πρέπει να γίνουν με την υπηρεσία courier που παραλάβατε το προϊόν.
Οι επιστροφή των χρημάτων - για αγορές εντός της Ελλάδας - συνεπεία της υπαναχώρησης για οποιονδήποτε λόγο και αιτία, επιβαρύνει τον πελάτη εφ'οσον η αποστολή του προϊοντος έχει γίνει με έξοδα του papoutsomania.gr. Το κόστος είναι  €  7,00  ανά επιστρεφόμενο προϊόν. (Αποστολή και επιστροφή προϊόντος) και αφαιρείτε στην επιστροφή χρημάτων από το ποσό της αγοράς.

Η επιστροφή των χρημάτων - για αγορές από Κύπρο - συνεπεία της υπαναχώρησης για οποιονδήποτε λόγο και αιτία, γίνεται στη αξία του προϊόντος και όχι των μεταφορικών και η επιστροφή του προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη.


Η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη, θα γίνεται εντός δέκα εργασίμων ημερών με το ίδιο μέσο με το οποίο είχε γίνει η αρχική είσπραξη. Συγκεκριμένα, στην περίπτωση αντικαταβολής ή τραπεζικής κατάθεσης τα χρήματα θα κατατίθενται σε τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει ο πελάτης. Στην περίπτωση χρέωσης μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και που μέχρι την υπαναχώρηση και επιστροφή του είδους έχει καταβληθεί στην επιχείρηση το τίμημα από την Τράπεζα, το papoutsomania.gr -υποδήματα "Μπούμπουλης Ιωάννης"  - θα υποχρεούται το αργότερο εντός δέκα εργασίμων ημερών να ενημερώσει την Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η τράπεζα θα προβεί σε κάθε πράξη που προβλέπεται με βάση τη σύμβαση που έχει καταρτίσει με τον πελάτη. Το papoutsomania.gr, κατόπιν της ενημέρωσης αυτής, δεν φέρει καμία ευθύνη για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού.


Δηλώνουμε ρητά πως, για λόγους αποφυγής καταχρήσεων και διευκόλυνσης των διαδικασιών, η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μόνο όταν η αγορά του προϊόντος έχει γίνει μέσω αγοράς από το ηλεκτρονικό κατάστημα papoutsomania.gr


Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι: 

Παλαμηδίου 17 β' & Μαυρομιχάλη Αγία Σοφία Πειραιάς τκ. 185 45 - Υποδήματα Μπούμπουλης Ιωάννης


Ακύρωση παραγγελίας:
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέχρι τη στιγμή που θα γίνει η αποστολή της από την εταιρία μας. Η ακύρωση μπορεί να γίνει τηλεφωνικώς στο 210 4208 290,  ή με fax στον ίδιο αριθμό. 
Μετά την αποστολή της παραγγελίας, η ακύρωση δεν είναι δυνατή.

Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο. Δωρεάν Αποστολή σε όλη την Ελλάδα, ανεξαρτήτως ποσού αγοράς.